Basil & Co - Ledig stilling

Vi søker serviceinnstillte kokker og servitører.

Basil & Co. åpner i Stavanger Øst 8. september. Vi søker derfor serviceinnstillte kokker og servitører som vil være med å skape en profesjonell, spennende og morsom arbeidsplass.

Hos Basil & co skal gjestene ønskes velkommen til fersk, enkel og nydelig mat, laget fra bunnen av i en folkelig, inkluderende atmosfære – alt inspirert av sesongens råvarer og de ærlige smakene. Med vårt nye flotte kjøkken, bar med alle rettigheter, uteservering og delikatessedisk skal Basil & Co. være et sted der man nyter gleden av slå seg ned i vår flotte restaurant, men også et godt valg for de som vil ha noe virkelig smakfullt med på veien.

Basil & Co. søker kokker og servitører!

Høy serviceinnstilling er en egenskap som verdsettes høyt, det samme er en iver etter å skape en profesjonell, spennende og morsom arbeidsplass.

Viktige egenskaper og kvalifikasjoner for stillingene:

  • Entusiastisk, engasjert, blid og positiv.
  • Utadvendt, fleksibel og arbeidsom.
  • Takler stress, høyt tempo og er strukturert.
  • Ansvarsfull, imøtekommende og flink til å ta initiativ.
  • Kan jobbe skift, sene kvelder og helger samt gjerne også noen korte vakter – vi leter etter så vel fulltid som deltid.
  • Gode samarbeidsevner og høy forståelse for at resultater skapes i fellesskap – men må også kunne jobbe selvstendig.

Kandidater må være over 20 år, og ha relevant arbeidserfaring innen hotell-/restaurantbransjen, gjerne også baristaerfaring. Kandidater bør fortrinnsvis snakke godt norsk men minimum behersker et skandinavisk språk samt engelsk.

Som arbeidsgiver er vi opptatt av å skape trygge og spennende arbeidsplasser med engasjerte og profesjonelle medarbeidere. Dyktige medarbeidere, gode arbeidsvilkår, godt arbeidsmiljø og seriøs drift tvers igjennom er en forutsetning for vår suksess.

For spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med Ståle Hervik, tlf: 934 50 050.

Søk på stillingen her

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre